Stranci doleću s avioni, da si jeftino opravljaju zubi u Niš!

Stomatološka klinika u Niš skoro je potpisala sporazum s niški aerodrom “Konstantin Veliki”, i koji se već sprovodi u delo, o mnogo veliku promociju za “zubni turizam” u mnoge zemlje od Evropu.

U Švecku, Nemačku, Slovačku, Italiju i Švajcarsku već se pričalo o izuzetni rezlutati od niški zubari, a obzirom da su ponude od ovu zubarsku kliniku predstavljene na zubarska okupljanja širom Evropu, očekuje se da će stranci nagrnu kod naši zubari, zbog nisku cenu.

 

http://www.politika.rs/scc/clanak/369694/Denta-desant-na-Nis

-Započeli smo, nadamo se, baš uspešnu saradnju s aerodrom i Turističku organizaciju Niš. Planiramo da stranci počnu da dolaze, i to iz više države zapadnu Evropu, ovde kod nas. Stranci već ima, tu iz komšijske države, zato što smo jeftini, a po Evropu biju po uši. Tri do pet put smo jeftiniji za kompletne protetičke, ali i estetske usluge, i usluge u implantologiju – kaže za Politiku doc. dr Aleksandar Mitić, direktor od stomatološku kliniku.

Od početak leto do ovi dani, više stotine stranci zbrinuto je na ovu nišku kliniku, gde su dobili novi zubi il proteze.

-Rad od ovu ustanovu mnogo je unapredjen- kaže dr Mitić – Vratili smo praksu da besplatno zbrinemo stanovnici od našu zemlju mladji od 18 i stariji od 65 godine u vreme od studijski semestri, od početak sepmtembar do kraj jun. Tad, dok studenti sa svoji profesori imaju nastavu i vežbaju nauku mož se dobije sve osim uslugu u ortodonciju, odnosno izradu mobilne i fiksne proteze mufte, čak i bez uput. Istovremeno sklopili smo sporazumi s ustanove koje brinu o osobe s posebne potrebe,  i na nji se pruža svaka vrsta pomoć.

Zbog ovakvi uslovi, Stomatološka klinika u Niš je postala mnogo popularna u poslednje par godina u zdravstvo, a od nedavno i u naš i strani turizam.