BEČKI STEVA IZ KOSJERIĆ: Ukrao TRAMVAJ al nije uspeo da ga ODVEZE DOM!

Čuveni Steva iz Kosjerić, lik iz jedan naš domaći film, voleo da krade tramvaji, i da se vozi s nji po Beograd. Steva je sad dobio konkurenciju, i to trijes godina kasnije, ni manje ni više nego u Beč. 

Vlasti iz Beč potvrdile su da je uapšen čovek koji je hteo da se promaje s tramvaj. Nesudjeni tramvajdžija ima oko trijes godine i tramvaj na liniju 60 će mu obezbedi boravak u bečki KP dom, u naredni period. On je hteo s tramvaj da se promaje, a verovatno da se i ga odveze dom, samo nije uspeo da ga skine od šine, jer kod nji šine kvalitetne, ne mož samo s pajser da gi odvališ.

Bečki Steva je nekad radio u javno preduzeće za prevoz duše po Beč, a što ga je napustio nemamo informaciju. Takodje navodi se da je Steva otključao tramvaj dok je vozač iskočio u toalet sporadi sebe, upalio ga, pustio kvačilo i otisnuo se u voženje. Zanimljivo je to da Steva nije prekršio nijedan propis u saobraćaj dok se vozikao, sva pravila je poštovao, i niko nije povredjen nit nastradao. Ne znamo što su uopšte i dirali čoveka kad profesionalac. Vozio bi se on možda i dalje, nego mu dušmani isključili struju, pa je morao da pobegne. Ima gi razni.