Vaga – Decembar 2016

Posao:

Pare vas stimulišu I pokreću. Tokom ceo mesec, vaše astrološko polje za pare, šalje pozitivni uticaji po svet. Saradnja sa mladje, ali i znatno starije osobe će napravi finansijski preokret. Prisutni su manji, a češći prilivi, i jedan vrlo značajan za vas. Započete rabote si završite do sredinu mesec. Pošto se najavljuje primamljiva prilika, inostranstvo bi svakako donelo najbolji rezultati.

Ljubav:

Početak decembar donosi poznanstva, susreti… na kućne sedeljke, ali I s komšije, ili na negde blizu vašu kuću. Partner je prilično zatvoren, ko konzerva, a sve ukazuje na to da bacio pik na vas. Ovog partnera neće lako pokrenete. Prva polovina decembar će obeleži nagla zaljubljivanja. Druga polovina će omogući ulazak u vezu, I to s partnera koji je krajnje originalan, neobičan, možda ima neobičan poso, I razveden je. Mož se desi I da partner ima veze s inostranstvo. Ukoliko imate živci, I pokrenete priču s bivšega, će dodje do sjajnog pomirenja.

Zdravlje:

 

Decembar je mnogo osetljiv kad je zdravlje u pitanje. Mož se preladite, ali možda se I povredite. Malko. Vodite red, poledica je u decembar.