Džoi begao od CRNOGORSKU MILICIJU!

Američki glumac Mat Leblank, koji je steko popularnost sa ulogu Džoija u kultnu seriju “Drugari” imao je uzbudljivi dogadjaji po Crnu Goru. 

Našo novi “Prijatelji”

Džoi je u Crnu Goru snimao reklamu za novu, 24. sezonu najpopularniju televizijsku emisiju ikad na svet, a čija je produkcija u Englesku – TOP GEAR! On je u snimanje tu reklamu “begao” od crnogorski milicajci. Veći deo tu reklamu je sniman u Crnu Goru a počinje tako što Džoi sa njegove kolege (s nji vodi emisiju) Krisa Harisa i Rorija Rida, kod čoveka što radi u auto-osiguranje kažu da nisu pravili nikakvi belaji po vožnju a zatim slede kadrovi kako gi juri milicija po ulice od Podgoricu koji ga na kraj opkoljavaju sa sve strane.

Džoi (Mat Leblank) je potpisao ugovor sa Bi-Bi-Si-Ja vredan dva miliona funte za još dve sezone serijal a inače on je upao tu ko voditelj nakon što su Džeremija Klarksona isterali iz emisiju ko štetnog (a car čovek), a onda mu se dvojice kolege (Ričard Hamond i Džejms Mej) pridružili i dali otkaz na gazdu, i počeli si snimaju sopstveni šou.