Horoskop za 11. decembar

OVAN

Neki dogovor oko poso obavezuje vas na strogo poštovanje od zajednička pravila. Stalo vi je da pravilno postupate s osobu koja ima pozitivnu ulogu u saradnički odnosi. Ponekad treba jasno na drugi da pokažete kako umete da cenite dobri postupci i prave vrednosti od nji. Pokažite na voljenu osobu da iskreno cenite sve ono što vi daje. Sugestija: Dajte si na dušu neke lepe »sitnice«, ko dobar podsticaj.

BIK

Neko pokušava da Vas uključi  da počnete da razmišljate drugačije i da proširite vidici. Iskustvo koje stičete u poslovnu saradnju će se pokaže ko mnogo korisno ne samo za sad nego i za ubuduće. Partner vas provalio šta oće uradite, bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne mož da prikrivate istinu duže nego što je dozvoljeno. Sugestija: Jedite malo manje masno.

BLIZANCI

Postoje različite situacije koje Vas koče nepotrebno. Teško si ostvarujete namere, i ne mož se pomirite s prosečni rezultati. Prav trenutak da stanete na loptu, i posavatujete se s nekog. Često si menjate raspoloženje, pa povedite račun pred osobu koja vas čita ko bukvar. Slobodno si zatražite podršku koja Vam je neophodna. Sugestija: Izbegavajte situacije koje će Vas mnogo iscrpljuju.

RAK

Sekirate se oko neka poslovna dogadjanja i često menjate mišljenje u vezi poso. Nema potrebe da optužujete drugi za svoj neuspeh il za promašenu šansu. Gledajte malko vedrije na stvar. Nešto se obećali na partnera pa će bude gusto ako to ne ispunite. Uložite dodatan napor. Sugestija: Će vam prija da si pospavkate malo duže.

LAV

Očekujete pozitivan odgovor u vezi rešavanje neki problem. Važno je da procenite najbolji trenutak za dobar poso i da si ostanente prisebni. Ponekad se treba uklopite u mišljenje od većinu, bez suvišni komentari. Jasno Vam je da ne mož lako da promenite nečije mišljenje ili odluku u privatan život. Nema potrebe da se napinjete i svadjate s partnera. Sugestija: Će vam prija neka vaša omiljena zabava.

DEVICA

Dobro osmišljene ideje prolaze odlično na različite strane. Nalazite se u kreativnu fazu i pred važne poslovne odluke. Novi uspeh mož da unapredi Vaš poslovan, društven ili privatan status. Potrudite se da si vaš lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite na osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja, kako biste podelili svoju radost sa drugi. Sugestija: Nalazite se sjajnu psiho-fizičku formu.

VAGA

Stalo Vam je da se izborite za bolju poziciju oko vaš poso ili oko saradnici. Zbog veliku ambiciju zanemarili ste neki propratni dogadjaji, koji imaju važno značenje za Vaši saradnici. Partner Vam postavlja neka logična pitanja, ali Vi delujete neubedljivo u svoji odgovori. Možda mnogo oćete, da se ostvari samo ono što je na vas milo. Sugestija: Razmislite si dobro šta su želje a šta mogućnosti.

ŠKORPIJA

Skrenuli ste pažnju na sebe, ali u pogrešan trenutak. Mada nemoj da vas stra zbog to. Važno da si ostanete prisebni i da si rešite to. Razmislite kom treba da se obratite za podršku. Svet oko Vas izgleda mnogo ubavije il lepše, kad se nalazite u pozitivno okruženje i uz blisku osobu. Ugodite na svoju porodicu i će osetite iskrenu rados. Sugestija: Nema potrebe da se mnogo optrećujete s teške misli.

STRELAC

Potrebno je da se prilagodite na novi uslovi rada. Pokažite da imate dovoljno interesovanje da prihvatite različiti uslovi i savremenije ideje. Saradnici su vam kreativni pa si to treba iskoristite na praktičan način. Umete da zablistate u pun sjaj i da ostavite lep utisak na osobu koja vi se dopada. Deluje da ste jaki, što se pozitivno odražava na Vašu porodicu i partnera. Sugestija: Podstičite kod sebe romantičnos i plemenitos, što će utiče na Vaše dobro raspoloženje.

JARAC

Pokušavete da provalite nekog što vas oće prevari i gledate da si zaštitite svoj poso. Potrebna Vam je dobra koncentracija i moć opažanje u različite situacije. Oslonite se na iskustvo koje imate. Ukolko se osećate loše, razmislite dal ste nekog povredili. Niko nije »bezgrešan«, tako se ni od Vas ne očekuje da ste bez manu. Sugestija: Će vam prija da si pospavkate malo duže.

VODOLIJA

Nema potrebe da se mnogo vezujete za nečije mišljenje u poso. Većinu obaveze mož si završite sami bez da vam neko tutoriše. Sve si ispada da je bitna volja i organizacija. Nemoj dozvolite na partnera da se previše udaljava od neke zajedničke teme. Insistirajte na svoje emotivne potrebe da dobijete povratnu reakciju. Sugestija: Više uživajte u lepe stvari, opustite si dušu.

RIBE

To što radite daje rezultati, al nekom ne odgovara. Postoji granica do koju mož da se suprotstavite na nečiji uticaj il volju. Bez obzira na trenutan uspeh, gledajte si u dalju perspektivu. Privlače Vas emotivne situacije koje deluju previše komplikovano il izazovno. Na kraju sve mož bude i dobro, ako umete da se zaustavite u neki »kritičan trenutak«. Sugestija: Važno je da si s misli i osećanja budete u ravnotežu i da se ne napinjete.

 

prilagodjeno s Astrolook