Rusi počeli prave nove Piramide!

Rusija je po mnogo što šta golema – najgolema zemlja na svet, ima drugu vojsku po snagu (mada si mi volimo da je prva), prva je poslala satelit u svemir, prva je pratila čoveka u svemir, prvo kuče, prva primila naši zidari za stalno…

A čuli li ste da se u Rusiju sg prave i piramide!?

 

Tu blizu Tomsk, u sred suncem okupan Sibir, pravi se kompleks s piramide. U toj zdanje će mož borave i naučnici koji poručavaju te piramide, a i obični gradjani, turisti. One su manje dimenzije nego one u Egipat, al gi dejstvo isto.

Valerij Uvarov, poznat ruski istraživač i učen čovek kaže da je dokazano da boravak u te piramide mnogo dobro utiče na zdravlje od čoveka, a i na njegovi živci. S temu da se piramide utiču na zdravlje od čoveka (i ženu) bave se mnogo naučni instituti, i Ruska Akademija nauku. Ova istraživanja su pokazala da boravak unutar piramidu prirodno fokusira energiju i povoljno deluje na ljudski organizam, upale, kostobolju i reumu.

 

U Rusiju će se nastave istraživanja, i planiraju braća Rusi da napraviv još nekolko ovakvi kompleksi širom njiovu zemlju.

 

(Prilagodjeno s “Ok radio”)