Stolar Mile daje NAGRADE: Ako vidite OVAJ KOMBI, i slikate ga, mož dobijete NAGRADU!

Jedan od najveći primeri pravu ljudskost, čovek sa ogromno srce i dušu, pravi raritet u današnje vreme, STOLAR MILE, svakodnevno oduševljava gradjani Srbiju sa svoji gestovi i plemenita dela.

Stolar Mile, svetal primer u mračna vremena

U današnje vreme kad se ljudi stiskaju i za dinar, a umeju za samo malko veću cifru da se istepaju, pojavljuje se čovek koji uliva nadu da se stvari mož promene nabolje. Čovek koji daje svoj život da bi ga drugima ulepšao, upravo je STOLAR MILE. Samo prošlu godinu napravio je i poklonio VIŠESTOTINE detinje stoličke, sam sa svoji deset prsti. Inače Mile zlatni prsti upotrebljava i za armoniku. On je noćom armonikaš, i tu zaradjuje za leb, za njega i njegovu familiju, a danju se preoblači u radni kombinezon i vata se za mašine za obradu drvo.

Stolar Mile je na svoju FEJZBUK STRANICU objavio vest o jednu zanimljivu nagradnu igru. Naime ko uspe da slike kombi sa slike ispod, a još dodatno uspe da se slika i sa šofera istog belog vozila, od stolara Mileta će dobije nagradu. Nije poznato o kakvu je nagradu reč, ali s obzirom da je Mile čovek sa široku dušu nagrada će bude uručena s merak, a to je valjda i bitnija stvar od samu materijalnu stvar!

 

KOM BI PESME PEVALI, KOM BI ZORE SVITALE!